Verschillende

Website pakketten

Een bouw gerelateerde website laten maken

01.

Landings pagina

Een landingspagina is ideaal voor ondernemers die een one page website nodig hebben zonder al te veel poes pas. Een professioneel en functioneel online visitekaartje. 

02.

Basis website

Wij voorzien onze basis websites standaard van minimaal 5 pagina’s. Hierin wordt bijvoorbeeld onderscheid gemaakt tussen een “Home” en “Diensten” pagina. 

03.

Uitgebreide website

Bij een uitgebreide website kunt u rekenen op een informatieve website met veel inhoud. Dit komt niet alleen professioneel over maar scoort ook goed in Google. 

04.

Maatwerk website

Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op om uw wensen samen met ons door te spreken. Wij voorzien u dan graag van een vrijblijvende offerte. 

website laten maken bouwsector

Kies het beste pakket voor uw onderneming.

Twijfelt u over wat het beste pakket is voor uw bouw of aannemersbedrijf? Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden en voorzien u dan ook graag van deskundig advies. 

Iedere onderneming behoeft een andere werkwijze. De keuze van uw website pakket hangt af van verschillende factoren. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om vooraf te bedenken wat het doel van uw website is. Potentiele klanten bereiken of informatie verschaffen aan bestaande klanten. 

01.

Landings pagina

Een landingspagina toont vaak alle informatie op een overzichtelijke pagina. Een pagina als deze dient dan ook in de essentie als een online visite kaartje en straalt direct professionaliteit uit naar potentiële klanten. 

Via een landingspagina kunt u eenvoudig berichten en offerte aanvragen van klanten en potentiële klanten ontvangen. Zo krijgt u als ondernemer een duidelijk overzicht van de openstaande opdrachten en kunt u de klussen selecteren waarvan u denkt dat ze van toegevoegde waarden zullen zijn voor uw onderneming. 

02.

Basis website

Een basis website van Bouw voor jou beschikt over 5 verschillende pagina’s om uw bedrijfs informatie in te verwerken. Een website als deze wordt vaak als volgt ingedeeld: Een home pagina, een over ons pagina, een diensten pagina, een contact pagina en een galerij voor afgeronde projecten. 

Doordat een basis website uitgebreider is en meer functionaliteiten heeft, word deze sneller gevonden en kunt u uw diensten uitgebreider uitlichten dan op een landingspagina. Het basis pakket is dan ook de geschikte keuze als u online professionaliteit wilt uitstralen. 

03.

Uitgebreide website

Een uitgebreide website beschik over minimaal 5 pagina’s. Wanneer u opzoek bent naar een nieuwe website die ook nog eens veel bezoekers oplevert, is een uitgebreide website een prima optie. 

Wij voorzien een uitgebreide website altijd met standaard functionaliteiten zoals een contact formulier, een offerte formulier en een uitgebreide galerij. Wanneer u specifieke wensen heeft omtrent de functionaliteiten zoals een review systeem of een facturatie progamma horen wij het uiteraard graag. Er is veel mogelijk wanneer u kiest voor een uitgebreide website door Bouw voor jou. Wij horen graag van u!

04.

maatwerk website

Heeft u specifieke wensen? Of wilt u iets anders laten maken dan een statische website? Bouw voor jou biedt naast de standaard pakketten ook maatwerk aan. 

Ga voor een extra professionele uitstraling en laat uw bouw gerelateerde website ontwikkelen door Bouw voor jou. Als het gaat om maatwerk is bijna alles mogelijk. Laat ons weten wat uw idee is, dan laten wij ons licht er over schijnen. We bekijken samen hoe we uw ideeën kunnen verwerken in het design en de functionaliteiten van de website. Wij kunnen uw nieuwe website bijvoorbeeld voorzien van Google reviews of een planning systeem. Wij horen graag wat uw ideeen zijn omtrent de ontwikkeling van uw nieuwe website. 

Wat u van ons kunt verwachten