Heeft u vragen?

Veelgestelde vragen

De kosten van een website lopen nog al uit een. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de omvang en de functionaliteiten van de website. We hebben hiervoor 3 verschillende pakketten samengesteld. 

Passen deze pakketten niet in uw verwachtingen? Voor uitzonderlijke websites leveren wij ook maatwerk. 

Klik hier!

Bij Bouw voor jou zit u niet vast aan maandelijkse kosten. Wij spreken vooraf een vaste prijs af voor uw website. 

Alleen de kosten voor uw domein naam en de hosting komen jaarlijks terug. Zonder deze 2 kan uw website niet functioneren. 

De jaarlijkse kosten zijn variabel en bedragen vaak 40€ per jaar. 

Responsive wil zeggen dat uw website op verschillende apparaten goed leesbaar is. 80% van de bezoekers bekijkt uw website tegenwoordig via mobiel. Het is dus belangrijk dat uw website ook op mobiel en tablet goed wordt weergeven. 

Bouw voor jou voorziet iedere website van  een SSL Beveiliging zodat alle gegevens gecodeerd blijven. Een website heeft niet per definitie onderhoud nodig, het standaard onderhoud voorziet Bouw voor jou kosteloos. 

Voor websites die graag groeien binnen Google, hebben wij onderhoudspakketten die naadloos aansluiten bij uw wensen en behoeftes. 

Doordat wij directe ervaring hebben in de sector kunnen wij professionele en zoekmachine vriendelijke teksten schrijven. Uiteraard is het ook mogelijk om hier aanpassingen in door te voeren of zelf volledig de teksten te schrijven. 

× Whatsapp